BiH
0

Uoči dolaska Nove godine na Bjelašnici noćno skijanje

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Na Bjelašnici večeras od 18.30 do 21.00 sat bit će organizirano noćno skijanje, potvrdila je Agenciji FENA glasnogovorica KJP ''ZOI'84'' Muamera Šehić.

Što se tiče smještajnih kapaciteta još ima nekoliko slobodnih mjesta kako za večeru tako i soba za smještaj u hostelu "Feri" (Igman) i hotelu "Maršal" (Bjelašnica), kazala je Šehić dodavši da su najbrojni gosti na ovim olimpijskim planinama iz BiH i Hrvatske (Dalmacija).

Cijena dočeka Nove godine u hostelu "Feri" na Igmanu je 75 KM i u cijenu je uključena novogodišnja večera i muzika uživo. U "Feriju" će biti organizirana i tombola. U hotelu "Maršal" na Bjelašnici cijena dočeka Nove godine je također 75 KM, a u cijenu je uključena novogodišnja večera i muzika uživo.

"Posljednje tri rezervacije (osobe koje rezervišu doček Nove godine) u "Feriju" - tj. do kraja današnjeg dana, dobit će gratis ski- kartu (dnevnu) koju mogu iskoristiti u toku sezone ili ručak za dvije osobe ovisno od toga što budu željeli. Ako se bude radilo o rezervaciji za dvije osobe - bit će dodijeljene dvije ski- karte", kazala je Šehić.