BiH
0

Uhapšeni počinioci ubistva djevojke i mladića iz Ugljevika

FENA
Radnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina otkrili su i lišili slobode četiri osobe zbog sumnje da su počinioci teškog ubistva nad Slađanom Markovićem (1984.) i šesnaestogodišnjom Radmilom Marković.

Slađan Marković je pronađen mrtav 20. augusta u svom automobilu u mjestu Numera kod Ugljevika, a prije tri dana, u blizini napuštene vikendice u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine, pronađena je mrtva i Radmila Marković, učenica Bijeljinske gimnazije.

Prema prikupljenm saznanjima, osnovano se sumnja da su izvršioci, saizvršioci i pomagači u izvršenju ovog krivičnog djela B.N. (1985.) , S.L. (1984.) , D.D.(1984.) i R.N. (1957.) , svi iz Bijeljine, koji su uz izvještaj i materijalne dokaze predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Bijeljina na postupanje.

Radi rasvjetljavanja ovog krivičnog djela, radnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina, u proteklom periodu, saslušali su više od stotinu osoba, izvršili desetine pretresanja stambenih i drugih objekata te preduzimali više drugih operativnih mjera i radnji.

Radnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina zahvaljuju mještanima Ugljevika i Bijeljine koji su doprinijeli rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, navodi se u saopćenju bijeljinske policije.