BiH
0

U realizaciji 3. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa učestvovali brojni partneri

Klix.ba
Treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market je u protekla 34 dana upotpunjavao zimsku ponudu glavnog grada Bosne i Hercegovine, te zimske dane u Sarajevu učinio svjetlijim i veselijim.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške brojnih partnera, koji su omogućili da se ovaj događaj održi već treću godinu zaredom.

Grad Sarajevo je, kao suorganizator projekta u skladu sa Sporazumom potpisanim sa USAID – Sida Firma Projectom, i ove godine podržao održavanje Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške koja je veliki partner ovogodišnjeg Marketa.

Organizaciji i realizaciji Marketa veliki doprinos daju Prva policijska uprava KS, KJKP Park, KJKP Rad, Kantonalna uprava za inspekcijske poslove i Porezna uprava FBiH. Manifestaciju su pomogli i Ministarstvo turizma i okoliša FBiH i Turistička zajednica Kantona Sarajevo.

Direkcija Marketa se posebno zahvaljuje medijskim partnerima projekta: televiziji BHRT i PINK BH, RSG radiju, Anteni Sarajevo, Oslobođenju, portalu Klix.ba, Metromediji, Slobodnoj Bosni i Graciji, te svim ostalim medijskim kućama i sponzorima koji su svojim djelovanjem podržali treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market, uz nadu da će iduće godine saradnja biti još veća i uspješnija.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.