BiH
55

U Pionirskoj dolini sutra proljetna zabava "U susret proljeću"

FENA
Pionirska dolina (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Pionirska dolina (Foto: Arhiv/Klix.ba)
U Rekreaciono-zabavnom centru Pionirska dolina i zoo vrtu sutra će biti održana proljetna zabava pod nazivom "U susret proljeću".

Manifestacije će početi već u 10.00 sati, a prema najavama organizatora "najveća proljetna priča" idealna je prilika da posjetioci uživaju u prelijepom hortikulturno uređenom ambijentu jedinog rekreaciono-zabavnog centra i zoo vrta u Pionirskoj dolini uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program proslave proljeće.

Proljetna proslava, prilika je i da RZC Pionirska dolina i zoo vrt ozvaniči i početak nove poslovne sezone, kao i rad novootvorene ljetne bašte na prostoru nekadašnjeg Mađarskog restorana, u kojoj će posjetioci tokom proljeća, ljeta, jeseni, ali i zime po izuzetno povoljnim cijenama moći konzumirati bezalkoholna pića i tople napitke.

Ozvaničen će biti i početak rada zoo prodavnica u prostoru popularne pečurke.

U 12 sati rukovodstvo Pionirske doline i preduzeće Park posjetiocima će prirediti spektakularno iznenađenje, koje su pripremali tokom zimskih dana.

Prema najavama organizatora, agencije Newevent, učesnici zabavnog programa su učenici OŠ Skender Kulenović, mladi manekeni agencije Free Models, a animatori u likovima Šrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus pobrinut će se da svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Sutrašnji ulazak u RZC Pionirska dolina organiziran je po važećem cjenovniku, saopćeno je iz Službe za informisanje KJKP Park.