Sarajevo
0

U BBI Centru otvoren BH United Sport Cafe

Sponzorirani članak
Foto: Fotoservis
U BBI Centru u Sarajevu na petom spratu nedavno je otvoren BH United Sport Cafe. Za vrlo kratko vrijeme svoje mjesto su našli svi ljubitelji sporta od 7 do 77 godina. Prostrano i čisto sa zanimljivo osmišljenim izgledom i sadržajem, BH United Sport Cafe nudi sve što možete naći u sličnim evropskim sport cafeima.

U cafeu dominiraju velike fotografije koje vas podsjećaju da je Bosna i Hercegovina imala i da ima velika sportska imena. Tako vas sa jednog mjesta gledaju Ivica Osim, Safet Sušić, Bogdan Tanjević, Ćiro Blažević, Mehmed Baždarević, a sa drugog Edin Džeko, Vedad Ibišević, Nenad Marković, Amar Osim, Husref Musemić i mnoge druge naše zvijezde.

Ekskluzivni prostor od 150 kvadrata nadopunjava fantastična tarasa sa pogledom na sami centar Sarajeva, na poznatu sarajevsku parkušu. Organizuju se i zajednička gledanja svih velikih utakmica Lige šampiona i velikih evropskih liga.

Sve je to uvod u Svjetsko prvenstvo, jer će se u BH United Sport Cafeu organizovano gledati sve utakmice sa najvećeg sportskog događaja ove godine.

Za sve koji vole sport ali u isto vrijeme i uživanje preporučujemo da posjetite Prostrano i čisto sa zanimljivo osmišljenim izgledom i sadržajem, BH United Sport Cafe na petom spratu BBI Centra. Zajedno prema svjetskom prvenstvu.