I nebo je plakalo
0

U Banjoj Luci sahranjen mladi padobranac Nikola Stević

Piše: D. T.
Novo groblje
Novo groblje
Mladi banjalučki padobranac Nikola Stević (18), koji je u nedjelju poginuo u stravičnoj avionskoj nesreći u Zalužanima, sahranjen je danas u 13 sati na Novom groblju u Banjoj Luci.

Uz prisustvo velikog broja ljudi, od mladića su se oprostili članovi njegove porodice, prijatelji, sugrađani, ali i brojni banjalučki padobranci.

U trenutku sahrane u Banjoj Luci je počeo jak pljusak, pa su mnogi prokomentarisali kako i nebo plače za otrgnutom mladosti.

Nikola je bio jedan od četverice mladića koji su u nedjelju smrtno stradali pri padu aviona Cesna na stazi za auto-moto trke u Zalužanima.

Podsjetimo, u nedjelju oko 14 sati srušio se avion u kojem su bili pilot Alen Crnalić (24), dugogodišnji instruktor padobranstva Nemanja Goronja (32), sportski padobranac Stefan Karanović (24) i padobranci Srđan Kosić (18) i Nikola Stević (18).

Prema nepotvrđenim informacijama, Alen Crnalić bi trebao biti sahranjen sutra na Novom groblju u Banjoj Luci, a ostala trojica padobranaca u petak, kada će u gradu na Vrbasu biti Dan žalosti.