27. aprila
0

U Banjoj Luci koncert za pomoć udomljavanju pasa

SRNA
Dobrotvorni koncert za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć udruženju "Ljubitelji pasa Banja Luka", koje zbrinjava i udomljava napuštene pse sa teritorije grada, bit će održan sutra u Banjoj Luci.

Koncert organizuje Neformalna organizacija za promociju nezavisne muzičke scene Butterfly Crew, u saradnji sa organizacijama Partnerski omladinski pokret - POP i Omladinski savjet Banja Luka.

"Dobrotvornim koncertom želimo da pomognemo udruženju "Ljubitelji pasa Banja Luka" da ostvare sredstva koja su im potrebna za registraciju udruženja, kako bi mogli aplicirati za neki izvor finansiranja", ističu u organizaciji Butterfly Crew. 

Udruženje "Ljubitelji pasa Banja Luka" na početku je djelovalo kao oglašivačko društvo koje je putem oglasa pronalazilo domove za pse lutalice. Od marta prošle godine počeli su da sklanjaju pse sa ulice, i do sad su udomili preko 300 pasa i oko 200 mačaka.

Na koncertu će nastupiti sastavi "Deer In The Headlights", "Brutal Protest" i "Akoben Electric Soundsystem" iz Banje Luke, kao i gosti iz Zagreba "Tomorrow We Hunt" i "Jaded Hope". 

Ulaznice koštaju 3,00 KM, uz mogućnost da se  ostavi i donacija za cilj koncerta. Ulaz u banjalučki Domu omladine, gdje se održava kncert, bit će otvoren od 20.30 sati, a koncert će početi u 22.00 časa.