BiH
0

Tuzlanska komora očekuje nagaradu na sajmu "Ambineta"

FENA
Na osnovi kvalitetne pripreme za nastup na zagrebačkome 34. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta 2007", Kantonalna gospodarska komora Tuzla, kao organizator zajedničke postavke drvoprerađivača i proizvođača namjestaja BiH, očekuje zapažene rezultate na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji, priopćeno je iz ove komore.

Od ukupno 29 tvrtki, koliko ove godine čini zajedničku postavku predstavnika drvoprerađivačke industrije iz BiH, 7 tvrtli prijavilo je svoje eksponate u natjecateljskome dijelu sajma. Na manifestaciji pod nazivom "Mobil Optimum 07" bit će dodjeljena priznanja kvaliteta najviše ocijenjenim proizvodima na ovogodišnjem sajmu "Ambienta".

Prošla "Ambienta" i manifestacija "Mobil Optimum" donijeli su zasluženo priznanje tvrtki "Konjuh" dd Živnice za trpezarijsku garnituru "guliver".

Osim takmičarskog dijela, za sve izlagače bit će obavljena i dodjela priznanja za cjelovitost marketinškog nastupa i priznanja za najuspješnije ambijentalno izlaganje.

Na manifestaciji "Mobil Optimum 07", koja je po sajamskom programu planirana za četvrtak, 18. listopada, realno je očekivati priznanje i za Kantonalnu privrednu komoru Tuzla, organizatora zajedničke postavke drvoprerađivača i proizvođača namještaja Bosne i Hercegovine.

Komora u svojoj riznici već ima priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa na 33. međunarodnom sajmu "Ambienta 2006".