23. septembra
0

Tuzla obara Guinnessov rekord u plesu na vodi

FENA
Nakon što su dva puta oborili Guinnessov rekord (najmasovniji poljubac 2007. i najmasovniji Bečki valcer 2010.) Tuzlaci se spremaju za obaranje još jednog Guinnessovog rekorda, a ovog puta u aqua plesu.

Na Panonskim jezerima u Tuzli 23. septembara bit će upriličeno obaranje Guinnessovog rekorda u plesu na vodi, a samom činu obaranja novog rekorda prethodit će niz zanimljivih sadržaja kao što su takmičenja u sportovima na vodi, takmičenja za najboljeg DJ itd.

Ideju su i ovaj put pokrenuli Radio Kameleon i Agencija Colosseum iz Tuzle, saopćili su danas organizatori ovog projekta.

"Projekat je zamišljen kao porodični dan Radio Kameleona u kome ćemo pozvati prijatelje, naše slušaoce, ljude dobre volje da dođu da se druže s nama", kaže vlasnik Kameleon radija Zlatko Berbić.

Organizatori napominju da igre nisu namijenjene profesionalcima već isključivo ljudima dobre volje koji su spremni da za smijeh, dobro raspoloženje, žrtvuju malo svog slobodnog vremena i dođu da se, prvenstveno zabave.

Za sve učesnike, kao što je to bio slučaj i na prethodne dvije manifestacije obaranja Guinnessa, bit će osigurano na stotine vrijednih nagrada.

"Imat ćemo i specijalne goste za vrijeme cijelog događaja, među kojima će biti i muzičke zvijezde, a pozivamo i mlade glumce da nam se pridruže u ovom show danu Radio Kameleona", istaknuo je Berbić.

Ulaz na Panonska jezera bit će slobodan za sve one koji dođu u kupaćim šorcevima i kostimima, a oni koji dođu obučeni u ulozi posmatrača, ulaz će platiti.