Danas na Holiday Marketu
0

Troko kuha, a Aida Trio nastupa u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Sve posjetitelje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa i ovog četvrtka očekuje mnoštvo zabavnih aktivnosti.

Djeca u Argeta Junior Play Houseu su jučer imala priliku da gledaju crtane filmove, prave kreacije od plastelina, kao i da se druže sa maskotama. Danas će od 10 do 11:30 djeca ponovo učiti o energiji u okviru GIZ radionice, a odmah poslije toga, od 12 do 13 sati bit će održana i radionica Face painting. Popodne će se nastaviti uz pravljenje ukrasa, crtane filmove, učenje engleskog jezika, te nezaobilazno čitanje bajki u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati. Više detalja o programu igraonice Argeta Junior Play House dostupno je na www.sahm.ba.

Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati, a u međuvremenu će se djeca moći, kao i jučer, na Happy :))) Stageu zabavljati uz igru i ples, druženje s maskotama i muziku DJ Jasmina.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko danas će se pobrinuti za kulinarsku magiju u okviru drugog izdanja Dr. Oetker kuhinarskog showa za odrasle, koji će se održati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u periodu od 17 do 18 sati. Troko će svim prisutnim rado pokazati kako da na brz način prirede ukusne slastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su se sinoć za odličnu atmosferu još jednom pobrinuli miljenici publike u Pubu – Bass tamburaši, sa svojim odličnim repertoarom sevdalinki i drugih pjesama. Zabava se nastavlja večeras, u okviru Radio Antena Partyja, kada će s početkom u 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupiti Aida Trio, klupski bend koji svojom interpretacijom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Aida Trio čine Aida Mušanović, harizmatična pjevačica, Dado Mušanović, talentirani klavijaturista, te poznati sarajevski bubnjar Amar Češljar.

Od 3. decembra program radija RSG1 Sarajevo na frekvenciji 90,9 postao je Antena Sarajevo, koji slušateljima poklanja novi radijski format kao rezultat pozitivnih iskustava programa RSG1 Sarajevo, te evropskih i regionalnih trendova u radijskoj industriji. Antena je vodeći radijski brand u Evropi, formatiran kao gradski servis, koji emitira samo najveće hitove.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.