Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
38

FOTO / Trend.ba nudi prekrasan ručno rađen nakit

Klix.ba
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Trend.ba, peti štand desno od ulaza na Market kod vrtuljka i Riesenrada. Trend.ba pokrenula je Kimeta Bojić u želji da poboljša ponudu nakita i odgovarajućih modnih dodataka u gradu.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Trend.ba nastoji kupcima ponuditi posebno odabran nakit od dobro poznatih, ali i mladih dizajnera, kroz jedinstven servis dostupan svima. Kolekcije Trend.ba su posebno odabrane, te je nemoguće naći bilo šta slično njima, a čine ih ručno rađeni komadi nakita različitih dizajnera iz BiH i svijeta. Na Marketu možete pronaći naušnice, narukvice, ogrlice, broševe, šalove, prstenje i još mnogo toga, a tu je i mogućnost popravke nakita.
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.