BBI Centar
0

Treći humanitarni GuGu bazar

Sarajevo-x.com
U subotu, 26. marta od 12 do 14 sati dođite na 3. GuGU humanitarni bazar. Još bolja proljetna bazarska ponuda sa mnogo zabave, iznenađenja i najvažnije dobrih djela koja će izmamiti osmjehe djece korisnika GuGu fonda.

Članice roditeljskog portala, pored svojih svakodnevnih profesionalnih i majčinskih obaveza, volonterski prikupljaju pomoć i pomažu svaki mjesec jedno dijete ili porodicu teškog materijalnog stanja. Ideja bazara živi već dugo.

Rasprodaje su uobičajen način nabavke odjeće i opreme, osobito za brzo rastuću djecu i jako su popularne u razvijenim zemljama. Odjeća i oprema se toliko brzo preraste da se u prvih nekoliko godina djeteta nagomilava i prijeti zatrpati naš prostor.

GuGu mame iz tog razloga organiziraju rasprodaju dječije odjeće i opreme, na kojoj za bitno manji novac svoje dijete možete opremiti za predstojeću sezonu.

Ovo je 3. humanitarni GuGu bazar. Ideja je skupiti na jednom mjestu babyi dječiju odjeću, opremu, igračke i ostale stvari iz ormara i ostava, koje na GuGu bazaru prodajemo po simboličnim cijenama. Prihodi od prodaje odlaze u GuGu fond, koji tako postaje bogatiji.

Ovoga puta s nama na Bazaru su Baby centar sa popustom za sve kupce za vrijeme Bazara i promocijom Avent proizvoda (20 posto popusta na Avent proizvode), a dio prihoda od tog dana Babycentar će odvojiti za naš humanitarni fond, Megamix sa paketićima za mame i djecu, Weleda promotivni pokloni, velika ponuda nakita I rukotvorina kreativnih mama. Klovn Saša modelirat će balone za svu djecu, a prihod od prodaje balona donirat će u GuGu fond.