BiH
0

Tomislavgrad: Uklanjaju se privremeni objekti

FENA
Tomislavgrad
Tomislavgrad
Radnici Javnog komunalnog poduzeća ovih su dana pristupili uklanjanju privremenih objekata u Tomislavgradu koji narušavaju izgled grada a njihovo angažiranje financira općina Tomislavgrad, potvrđeno je iz Ureda načelnika Općine.

Inače, trenutno se radi se na uklanjanju više kontejnera u Ulici brigade kralja Tomislava kojima su istekle sve potrebite dozvole i koji već duži period nisu u uporabi. Uz uklanjanje spomenutih objekata, Javno komunalno poduzeće iz Tomislavgrada vrši odvoz otpada i sječu grmlja koje se iza istih nakupljalo godinama nakon čega se čitav prostor zasipa pijeskom i poravnava.

Također, u istom aranžmanu nedavno su uklonjeni i privremeni objekti (garaže), ispod zgrade starog suda, koji pripadaju zemljišnom kompleksu ove zgrade a prošle godine je uklonjena devastirana stara i ruševna zgrada bivše klaonice i očišćen prostor oko nje.

"Uz provedbu zakonski propisane procedure nastavit će se i dalje s uklanjanjem privremenih objekata, ruševnih i derutnih zgrada koji narušavaju izgled našega grada“, kazano je iz Ureda načelnika Općine.