BiH
0

Thompson: Idem u Sarajevo!

Sarajevo-x.com
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Marko Perković Thompson održao je u petak pred četiri hiljade posjetilaca u Vukovaru prvi koncert nove turneje i najavio da dolazi u Sarajevo.

Thompsonov izlazak na pozornicu dočekali su uzvicima: Vukovar! Vukovar! Vukovar! A kada je na prvom koncertu turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj" Thompsonov bend zasvirao prve taktove pjesme "Početak", publika je Markov dolazak na najviši dio bine dočekala pjevajući tu pjesmu, saznaje Večernji list.

Svaku pjesmu Thompson je pjevao uz svesrdnu potporu publike, a vrhunac je bio kada su na red došle Čavoglave.

  • Vukovar je za mene sveti grad, grad prepun heroja i čast mi je što sam svoju turneju baš započeo u njemu - rekao je Thompson, kojega su poslije koncerta kod autobusa kojim idu na turneju čekale stotine obožavatelja.

  • Ne odustajem od koncerta u Sarajevu. Idem tamo pjevati Hrvatima koji su me pozvali i nemam moralno pravo odbiti njihov poziv. Nisam fašist, ja sam hrvatski domoljub i u svojim pjesmama pjevam o Bogu, domovini i ljubavi.

Ne mogu više trpjeti to prozivanje provokatora koji potenciraju mržnju. Pozivam ljude da ne nasjedaju na provokacije, a ja idem u Sarajevo održati koncert - kaže Thompson, prenosi Večernji list.