Dragan Kalinić
0

SzDS ima realne programe i projekte

SRNA
Dragan Kalinić
Dragan Kalinić
Kandidat Saveza za demokratsku Srpsku (SzDS) za predsjednika Republike Srpske (RS) Dragan Kalinić rekao je da ova stranka ima realne programe i da svojim projektima može da učini mnogo za Pale, jer za njihovu realizaciju ima prave ljude.

"Pale su grad u kojem je stvorena RS i koje su nepravedno dobile sankcije i izolaciju, zbog čega je to vješto iskorišteno da se dugo vremena ništa nije ulagalo na ovom području. SzDS je tu da to promjeni i da stvari krenu nabolje", istakao je Kalinić na večerašnjoj tribini SzDS-a na Palama.

On je naglasio da ova stranka ima veliki projekat za Jahorinu, na kojoj bi se razvijalo hotelijerstvo, turizam i druge komplementarne privredne grane čime bi se mnogo pomoglo u rješavanju veoma loše socijalno-ekonomske situacije u istočnom dijelu RS.

Nosilac liste SzDS-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice pet Slavko Ždrale istako je da ova stranka odlučna da se bori za bolji život i bolje sutra svakog građanina Srpske. On je naglasio da su strateški ciljevi SzDS-a obrazovanje, kultura i sport, a glavne kategorije omladina, boračka populacija, porodice poginulih i ratni vojni invalidi. 

Na predizbornoj tribini u Palama večeras su predstavljeni i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Srđan Rankić iz Izborne jedinice tri i kandidati SzDS za Narodnu skupštinu RS Puniša Lučić i Predrag Bartula iz Izborne jedinice pet.