Najjednostvniji način kupovine
0

Sve za školu preko eKupi, brzo i bez stresa

Sponzorirani članak
Bez gužve, lako i najjednostavnije odaberite školski pribor i udžbenike za nastavni plan i program na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.

Tražite školske udžbenike, sveske, torbe, pernice? Zašto lutati i trošiti vrijeme? Posjetite www.ekupi.ba i kupite sve na jednom mjestu. Tu možete pronaći sve što vam treba kako bi vaš školarac krenuo potpuno opremljen u novu školsku godinu.

Zar to nije sjajno?

Bez gužve, lako i najjednostavnije odaberite školski pribor i udžbenike. Jedino što trebate učiniti je odabrati predmet i razred i otvorit će vam se popis odobranih udžbenika. Naručite udžbenike koje sui odabrali učitelji, nastavnici ili profesori vaše djece.

Naručeno će biti dostavljeno u terminu, a dostava se vrši na području cijele Bosne i Hercegovine. Period na početku nove školske godine nemojte provesti čekajući u dugim redovima pred knjižarama!

Trebate i računar?

Uz udžbenike i pribor pripremljena je i posebna, snižena ponudu stolnih i prijenosnih računara namijenjenih vašem školarcu. Izaberite novi i snažni računar iz eKupi ponude i osigurajte svom školarcu nesmetani pristup edukativnim sadržajima na webu.

Vašu narudžbu možete platiti na nekoliko načina:

Platnim karticama: Visa, MasterCard i Maestro, uplatom na žiro račun ili pouzećem (gotovinski prilikom dostave).

Za potpunu zaštitu za transakcije plaćanja na stranicama eKupi, koristi se VeriSign Secure Site EV, trenutno najbolji sigurnosni certifikat u svijetu. Ekupi.ba svojim kupcima pruža najviši standard zaštite podataka na Internetu.

Odaberite vrijeme isporuke

Odaberite datum željene dostave za udžbenike, školski pribor i ostalu opremu.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 20 KM, a za narudžbe ispod 20 KM dostava se naplaćuje 10 KM.