BiH
0

Sve za školu: Nikad lakše do udžbenika i školskog pribora

Početak septembra bliži je no što se čini i ne treba dugo čekati s pripremama za školu. Za novu školsku godinu školarci obično trebaju novu obuću i odjeću, ruksake ili torbe, pisaći pribor i ono najvažnije - školske udžbenike.

Školske knjige kupuju se u specijaliziranim knjižarama, a u zadnje vrijeme sve češće i preko interneta. Koje su prednosti internet kupovine udžbenika i kako to uopće napraviti?

Kupovina preko interneta ima brojne prednosti, no neke od najvažnijih su sigurno ušteda vremena, novca i živaca. U standardnim knjižarama prilikom prodaje udžbenika vlada nesnošljiva gužva, naići ćete na duge redove, a čekanje nerijetko može biti i na temperaturi preko 40°. U takvim uvjetima čekanje često može trajati satima i nema garancije da ćete nabaviti sve knjige koje trebate. Nakon toga, knjige morate tražiti po drugim knjižarama i ovakva kupovina odjednom postaje vrlo zahtijevna, kako vremenski tako i fizički.

Ipak, postoji alternativa! Možete provesti deset minuta ispred svog računara ili tableta i u potpunosti riješiti brige, ne samo oko školskih udžbenika već i cjelokupnog pratećeg pribora i opreme, i sve to u samo tri klika.

Proces kupovine iznimno je logičan i jednostavan – jedino što treba da uradite je da izaberete program (bosanski, hrvatski, srpski) za svog školarca i veći dio posla je obavljen! Prikazat će se svi udžbenici koje je Ministarstvo obrazovanja i nauka odredilo za određeni razred, a na vama je da izaberete one koji su vam potrebni. Možete odabrati i opciju da se svaka knjiga isporuči u visokokvalitetnom omotu – za to je dovoljan samo jedan klik.

S omotom ili bez njega, udžbenici se upakiraju u čvrstu kutiju i ne samo da se šalju na adresu koju odaberete nego i na datum koji odaberete. To znači da vam se knjige mogu isporučiti na ruke dok ste na godišnjem odmoru ili da ih možete poslati obitelji i rodbini da vas čekaju kad se vratite s odmora, putovanja i sl.

Da ne bi sve ostalo samo na knjigama, u isto vrijeme možete riješiti i nabavku ostale potrebne školske opreme i sitnica. Školske torbe, bilježnice, olovke, pernice, kalkulatori, geometrijski pribor i ostale potrepštine jednostavno se dodaju na vašu narudžbu.

Narudžbu možete platiti prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na račun ili kartično. Također, možete platiti i u obrocima do 12 rata i to bez kamata ili dodatnih troškova.

I na kraju, ako je vaš školarac bio odličan učenik možete ga nagraditi i nekim od akcijskih proizvoda.

Deset minuta za računarom i par klikova je sve što vas dijeli od najlakše kupovine udžbenika ikad! Nema stresa, nema troška goriva i traženja parkinga niti obilaska knjižara u potrazi za onom posljednjom knjigom koja nedostaje. Prihvatite nove tehnologije i olakšajte si život - brzo, sigurno i kvalitetno.