BiH
0

Sutra odluka o prijemu u BiH državljanstvo Miralema Pjanića

Sarajevo-x.com
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na sutrašnjoj bi sjednici trebalo donijeti odluku o prijemu u BiH državljanstvo mladog i talentovanog fudbalera Miralema Pjanića, saopštio je na svom blogu predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić

"Jedna dobra vijest za BHF i sve ljubitelje BH fudbala. Na sutrašnjoj sjednici Vijeća ministara bi trebala biti donijeta odluka o prijemu u BiH državljanstvo mladog i talentovanog fudbalera Miralema Pjanića. Izgleda da nam se neće ponoviti Zlatan Ibrahimović. A sutra ću vas prve obavijestiti, čak i prije medija, i nadam se da ću uzeti muštuluk", napisao je Komšić na svom blogu u srijedu.

Također, predsjednik je istakao zadovoljstvo jučerašnjim sastankom o Mostaru te se osvrnuo na današnju vanrednu sjednicu Predsjedništva BiH, gdje je jedina tačka dnevnog reda budžet državnih institucija. Komšić je iskazao razočarenje povodom smrti starice koju su maloljetni razbojnici polili benzinom i zapalili.

"Jučer je sahranjena starica koju su polili benzinom i zapalili maloljetni razbojnici. Nikada neću moći shvatiti da neko može tako biti mlad a tako okrutan...nevjerovatno! To potvrđuje onu staru izreku 'Što lošiji učitelji to puniji zatvori'. Grozno...", dodao je Komšić u najnovijem obraćanju posjetiteljima njegovog bloga.

Blog Željka Komšića i dalje je jedan od najposjećenijih blogova u Bosni i Hercegovini, a čitati ga možete na adresi zeljkokomsic.blogger.ba.