Drugi dan 2012. godine
0

Sutra Jack Daniel's noć u Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Bend Pakt
Bend Pakt
U okviru Sarajevo Holiday Marketa sutra, u nedjelju 1. januara, prvog dana nove 2012. godine, u Holiday Pubu će biti održan Jack Daniel's Night sa bendom Pakt 5.

Ovo će biti druga Jack Daniel's noć u Holiday Pubu u okviru Sarajevo Holiday Marketa, nakon izvrsnog nastupa Tanje Jovičević i benda Rich Bitch za Božić, 25. decembbra 2011. godine.

Pakt 5 postoji od 2001. godine, i smatra se jednim od najboljih sarajevskih rock bendova, a članovi benda su Dino Olovčić (klavijature), Muris Varajić (gitara), Edin Hadžagić (bubnjevi), Alen Ekmečić (bas gitara) i Dženi Olovčić (vokal). Drugi Jack Daniel's Night sa bendom Pakt 5 u Holiday Pubu ponudit će izvrstan provod i odličnu atmosferu, a svi ljubitelji dobre rock and roll muzike su dobrodošli. Start je od 20 sati, a ulaz je slobodan.

Ove godine je proslavljena i 161. godina od rođenja Jacka Daniela, čovjeka kojem pripadaju zasluge za postojanje ovog nadaleko čuvenog whiskeya. Whiskey Jack Daniel’s je dobitnik najvećih svjetskih priznanja za kvalitet, a destilerija Jacka Daniel’sa u Lynchburgu, Tennessee, koja danas posluje u sklopu grupacije Brown-Forman, još uvijek ovaj whiskey proizvodi na isti način kako je to radio i sam gospodin Jack Daniel prije 150 godina.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web stranici www.sahm.ba