Novi smiješni klipovi
0

Sunčanje kao u Makarskoj i druge snježne ludorije

Sarajevo-x.com
Na naš redakcijski e-mail ne prestaju pristizati videosnimci i fotografije ludorija na snijegu. Nakon skakanja sa visine u duboki snijeg izgleda da je sve zanimljivije kupanje u hladnim rijekama i trčanje ulicama u gaćicama i "plivanje" kroz snijeg.

Zahvaljujemo se svim našim vjernim čitateljima koji nam svakodnevno šalju snimke i fotografije, ali nažalost nismo u mogućnosti sve objaviti. Ipak, izdvojili smo nekoliko zanimljivih klipova koji će vas sigurno nasmijati.

Nekoliko Sarajlija, koji su izgleda poželjeli sunce, more i Makarsku, dobro su se zabavili sunčajući se na snijegu, a oni hrabriji su i "zaplivali".

Jedan Krupljanin je, pak, odlučio provjeriti kakva je voda u Uni u februaru, a izgleda da je baš uživao plivajući te da mu nije mnogo smetalo što je vani minus šest stepeni.

A, jedan mladić iz Fojnice pokazao je hrabrost bućnuvši se u rijeku, ali je brže-bolje izašao iz vode.

Svi Bosanci i Hercegovci pronašli su način da uživaju u snijegu, koji je izazvao ogromne probleme u našoj zemlji. Naravno, mladi se najbolje zabavljaju. No, još jednom apeliramo na naše čitatelje da se suzdrže od vratolomija, skakanja sa visine u duboki snijeg ili skidanja na ovoj hladnoći i plivanja u rijekama s obzirom da su mogućnosti povreda velike, kao i rizik od prehlade ili upale pluća.