Za udobniji studentski život
0

Studentski Hotel Mostar 1. oktobra otvara vrata

Sponzorirani članak
Novoizgrađeni Studentski Hotel Mostar, koji se nalazi na adresi Trg Ivana Krndelja b.b., u neposrednoj blizini Željezničke stanice i Univerziteta Džemal Bijedić, otvara svoja vrata 1. oktobra.

Studentski Hotel Mostar nudi usluge smještaja u savremeno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba posjeduje vlastitu kupaonicu, priključak za CATV i internet, najsavremeniji sistem zaštite, ventilacije i grijanja.

U hotelu se nalazi i restoran gdje studenti mogu uživati u raznovrsnim jelima kulinarskih eksperata. Tu su još i mnogi prateći sadržaji koji će unaprijediti i upotpuniti kvalitet studentskog života, kao naprimjer caffe slastičarna, multimedijalna dvorana, rekreacijska dvorana, čitaonica te praonica rublja.

Učinite svoje studentske dane ugodnijim i kvalitetnijim te pronađite svoju oazu elegancije i sofisticiranosti u ambijentu hotela.

Više informacija o načinu apliciranja možete dobiti na telefon 062 723 467 ili na e-mail [email protected] te Facebook stranici www.facebook.com/studentskihotelmostar