BiH
101

Stranka za BiH održala centralni skup u Zavidovićima

Klix.ba
U kino sali Doma kulture Zavidovići sinoć je održan Centralni predizborni skup Opštinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zavidovići.

"Naši sugrađani su imali priliku da prate potpuno nov i jedinstven način predstavljanja kandidata i Izbornog programa za Opće izbore 2014., a što su sa oduševljenjem i prihvatili, te pozdravili takav vid komunikacije sa građanima u izbornoj kampanji", saopćeno je iz SBiH.

Nebojša Nikolić, kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, predstavio je svoje kolege za ovaj zakonodavni organ.

Muhidin Alić, nosilac liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, predstavio je kolege sa liste za ovaj nivo vlasti, te dijelove Programa SBiH koji se odnose na nadležnosti FBiH.

Posebno su se predstavili kandidati Opštinske organizacije SBiH Zavidovići. Ova ekipa mladih ljudi, svojim izrazito zanimljivim i odvažnim, te jako emotivnim i patriotski "obojenim" nastupima, ostavila je snažan utisak kod svojih sugrađana, navodi se u saopćenju za javnost.

"Izlaganje predsjednika Jerlagića je općeprihvaćeno i praćeno stalnim aplauzima i odobravanjima od građana Zavidovića. Predsjednik Jerlagić se zahvalio na takvom prijemu, te je rekao da se rado odaziva pozivu i posjeti kolegi Mujanović Hašimu. Centralni skup je obilježio i nastup mladog Nermina Handžića, dječaka, koji je svojim repertoarom oduševio sve prisutne, a mnoge majke i kćeri rasplakao", istaknuto je u saopćenju za javnost Stranke za BiH.