BiH
0

Stevandić SDS-ov kandidat za gradonačelnika Banje Luke

FENA
Nenad Stevandić
Nenad Stevandić
Gradski odbor SDS Banja Luka predložio je Nenada Stevandića za kandidata za gradonačelnika tog grada i s tim prijedlogom idu pred ostale opozicione stranke, koje bi trebalo da pokušaju da usaglase jednog kandidata za tu funkciju.

"Uz moralne, stručne i druge kvalitete mislim da Stevandić ima tu snagu da može povući cijelu opoziciju da napravi dobar rezultat", smatra predsjednik Gradskog odbora SDS Đorđe Umićević.

On je na današnjoj konferenciji za novinare u Banjoj Luci rekao da će SDS i u narednom periodu nastaviti razgovore s opozicijom te da nikome ne uskraćuju pravo da ponude svog kandidata za gradonačelnika Banje Luke.

"SDS Banja Luka je najjača stranka i nisu valjda ostali mislili da neće ponuditi kandidata.To su normalni procesi i o tome ne treba praviti nikakvu predstavu. Ja bratske opozicione stranke molim da i dalje ostanemo u dobrim odnosima i da i dalje radimo za dobrobit građana Banje Luke, jer samo tako možemo vladajuću garnituru da pobijedimo na ovim izborima", ustvrdio je Umićević.

I član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić je rekao da svi treba da znaju da je SDS "kičma opozicije" kako u Banjoj Luci tako i u Republici Srpskoj.