BiH
0

Spiderman "prošetao" i našim ulicama

Klix.ba
Spiderman u Sarajevu
Spiderman u Sarajevu
Danas je u Bosni i Hercegovini zabilježen interesantan događaj. Naime, u nekoliko prodajnih centara informacijskih, audio-vizuelnih i digitalnih tehnologija u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banja Luci i Brčkom, među kojima su Tehnomag, Mobilmedia, Eurosplet, Tehnomarket, IT Computers, Robot Hrasno, Megamarket, Sloboprom i drugi, boravili su Spidermani.

Zapravo, ljudi obučeni u odijela Spidermana, čovjeka-pauka, po uzoru na lik iz istoimenog filma, posjećivali su IT prodajne centre i uz svoje redovne poslove, zabavljali i usluživali posjetioce i kupce. Njihova "šetnja" je trajala skoro cijeli dan što je privuklo pažnju naših građana i posjetilaca ovih centara.

[SLIKA]5[/SLIKA]Kakva je zapravo uloga ovog svjetskog filmskog lika - superheroja u našoj zemlji, još se ne zna. Moguće da je riječ o novom, modernijem pristupu prodaje ovih centara ili možda o još jednoj promociji filma "Spiderman 3", s obzirom da je jedan od najskupljih filmova snimljenih ikada.

Ono što se definitivno zna, jeste da su svi posjetioci navedenih centara bili ugodno iznenađeni, te da su svoju kupovinu obavljali u mnogo zabavnijem okruženju nego inače.

Čim saznamo o čemu je zapravo riječ, obavijestit ćemo vas.