BiH
0

Sony "prošetao" Spidermana

Klix.ba
Spidermani, koje su u subotu posjetioci većih IT prodajnih centara u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banja Luci i Brčkom imali priliku vidjeti, predstavljali su zapravo interesantan početak još jedne Sony nagradne igre.

Naime, ljudi obučeni u odijela Spidermana, čovjeka-pauka, po uzoru na lik iz istoimenog filma, obilazili su IT centre u kojima se prodaju Sony proizvodi, zabavljali i posluživali posjetioce, te ujedno pripremali prodavnice za početak i promociju Sony nagradne igre pod nazivom SuperSonyčna nagradna igra.

Spiderman je osnovni nosilac Sony promotivne kampanje SuperSonyčne nagradne igre i Sony High Definition (HD) tehnologije, najviše zbog toga što su dvije glavne i jedine nagrade zapravo posjete Sony Pictures Studiu, mjestu gdje je Spiderman postao junak. HD proizvodi tvrtke Sony napravili su revoluciju u svijetu kućne zabave, slike su jasnije i prirodnije, boje bogatije, a pojedinosti pozadinskih slika oštrije i bolje fokusirane.

SuperSonyčna nagradna igra - stupi u Sony High Definition svijet - posjeti Sony Pictures Studio, traje od 25. maja do 30. juna 2007. godine. Riječ je o SMS nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati kupci svih Sony proizvoda, osim mobilnih aparata Sony Ericsson. Potrebno je samo SMS-om poslati lične podatke, broj računa kupljenog proizvoda te podatke o mjestu kupovine, na jedan od ponuđenih brojeva telefona koji su istaknuti na svim promotivnim materijalima (062 967 919, 065 219 155, 063 787 353).

Više informacija o nagradnoj igri imate na svim prodajnim mjestima Sony proizvoda kao i na www.sony.ba.