Zadovoljni doprinosom
0

SNSD organizirao ručak za direktore bijeljinskih preduzeća

SRNA
Bijeljina
Bijeljina
SNSD je zadovoljna doprinosom koji su ostvarili direktori bijeljinskih preduzeća kojima je stranka dala političku podršku, rečeno je danas na radnom ručku u Bijeljini koji su organizovali predstavnici stranke Milica Marković i Gavrilo Bobar.

Kandidat SNSD-a iz Bijeljine za Parlamentarnu skupštinu BiH Milica Marković rekla je da je podrška tim direktorim pružena s ciljem da poprave stanje u preduzećima u kojima rade, saopšteno je iz bijeljinskog Izbornog štaba SNSD-a.

Nosilac poslaničke liste SNSD-a za Narodnu Skupštinu RS u izbornoj jedinici 4. Gavrilo Bobar  istakao je da nije zanemarljiva aktivnost direktora bijeljinskih preduzeća u predizbornoj kampanji i izrazio nadu da će oni nastaviti da daju svoj doprinos.

Direktor bijeljinske bolnice "Sveti Vračevi" Siniša Maksimović izrazio je očekivanje da će nova bolnica u Bijeljini, čiji se početak gradnje očekuje narednih dana, biti jedna od najsavremenijih medicinskih institucija, podsjećajući da je Vlada RS za njenu izgradnju i opremu izdvojila 80 miliona KM.

Radnom ručku, koji je organizovan za direktore bijeljinskih preduzeća, prisustvovali su i kandidati za poslanike u Narodnoj Skupštini RS Slavica Lukić, Branka Gavrić, Miroslav Milovanović i Predrag Vujić.