Vladimir Lončarević
6

"Snaga HDZ-a BiH temelj je na kojem možemo graditi planove na lokalnom nivou"

FENA
"Biti kandidat za načelnika općine ispred HDZ-a BiH je veliki plus za svakog od kandidata jer je snaga HDZ-a BiH temelj na kojem možemo graditi planove na lokalnom nivou, kazao je u razgovoru za FENU kandidat za načelnika općine Usora Vladimir Lončarević.

On je dodao kako bi birači na predstojećim izborima svoj glas trebali dati njemu zbog čista politička prošlost, entuzijazam i volja da nešto promijeni.

"To što mi zamjeraju da sam mlad i neiskusan, zapravo znači u najproduktivnijim radnim godinama s novim idejama temeljenim na znanju, a ne iskustvu. Imati više godina i iskustva, nažalost, znači biti i istrošen i s manjkom energije i volje", kazao je Lončarević.

Govoreći o prioritetnim problemima (zadacima), koje bi trebalo riješiti u općini Usora, Lončarević je kazao kako se u općiskom odboru HDZ-a BiH u Usori već dvije godine intenzivno radi na planovima za unapređenje općine Usora, te da su najbitnije zadaće koje treba riješiti u bliskoj budućnosti izdvojene i prezentirane biračima u predizbornom programu pod nazivom PLAN 4.

Plan 4 obuhvaća četiri oblasti, i to: reorganizaciju općinske uprave, osnivanje slobodne zone, pokretanje javnih radova kroz partnerstvo zajednice te studiju realnih mogućnosti razvoja Općine Usora.

Upitan koja je njegova osobna poruka biračima kada se nađu pred biračkim listićem, Lončarević je kazao kako biračima želi poručiti da glasuju razumom jer svojim glasom daju nekome pravo da govori, radi i odlučuje u njihovo ime u sljedeće četiri godine.

"Odaberite onog kandidata i listu kojima vjerujete", kazao je Lončarević.

"U planiranju kampanje više smo se oslonili na osobni kontakt s glasačima, koristimo moderne, besplatne medije internet, facebook. Glavnina troškova biti će nam letci i plakati, a oni su nužni kako bismo upoznali sve glasače s našim izbornim programom.

Veći dio posla obavljamo volonterski, tako da u konačnici računamo da će troškovi kampanje biti 1 500 do 2 000 maraka. Tu nisu uračunati trud i rad naših članova koji su neprocjenjivi, a za to im možemo samo reći hvala", kazao je Lonačarević odgovarajući na pitanje koliko se novca planira utrošiti u njegovu predizbornu kampanju.