BiH
0

Šesti GuGu bazar u subotu u Sarajevu

Sarajevo-x.com
U subotu, 11. juna, održat će se 6. GuGu bazar na Dobrinji, na uglu ulica Branilaca Dobrinje i Trg Mimara Sinana (u blizini Merkatora), u periodu od 12.00 do 14.00 sati.

Novi bazar, koji organizuju GuGu volonterke, je i nova prilika da obnovite odjeću za svoje dijete, za sebe, prodate odjeću koju su vaša djeca prerasla, zabavite se i okušate kakav ste trgovac.

Cijeli prihod od bazara ide u humanitarne svrhe (kupovina platnenih pelena za petočlanu porodicu (četveromjesečna beba, blizanci od 11 godina, jedan gluhonijem, drugi bolestan, roditelji nezaposleni, otac RVI), pomoć za šestočlanu porodicu (roditelji nezaposleni, četvero djece, četverogodišnji dječak obolio od tumora jetre) i prikupljanje sredstava za pokretanje SOS telefona Mama savjetnica za dojenje)!

Nemojte samo kupovati, donesite i donirajte odjeću za prodaju na GuGu bazarima. Budite humani i podržite GuGu mame u akciji. GuGu.ba je roditeljski portal namijenjen prije svega majkama, roditeljima i onima koji to žele postati. Članice tog portala, pored svojih svakodnevnih profesionalnih iIi majčinskih obaveza, volonterski prikupljaju pomoć i pomažu svaki mjesec jedno dijete ili porodicu teškog materijalnog stanja.

Na Bazaru ćete moći kupiti i Radosnicu po promotivnoj cijeni od 20 KM, a cijeli prihod ide u GuGu humanitarni fond.