BiH
0

SDP Zvornik predstavio svoje kandidate

Sarajevo-x.com
Na proširenoj sjednici Izbornog Štaba OO SDP BiH Zvornik predstavljeni su kandidati za sve nivoe vlasti za građane regije Zvornika.

O sebi i o svome budućem djelovanju govorili su: Enes Suljkanović - kandidat SDP-a za predsjednika odnosno za potpredsjednika Republike Srpske, Fadil Banjanović-Bracika - nosilac liste SDP-a za Narodnu skupštinu RS-a i Admir Hasanović- nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Svi kandidati SDP-a su govorili o "neodgovornom odnosu vlasti prema građanima ove države" te istakli da "vlast ovom državom vlada, a trebalo bi da upravlja, da bude servis građinama".

"Sva politika SDP-a se svodi na ekonomsku makropolitiku naše države da olakšamo našim građanima da rade i da ljudima koji su spremni da unesu novac u ovu državu olakšamo procudere unošenja novca i otvaranja novih radnih mjesta. Naši kandidati imaju najbolje reference, nikada nismo bili izvršna vlast i obećavamo vama ljudima, građanima ove države, da ćemo biti servis vama i da ćemo našu Bosnu i Hercegovinu učiniti istinskom državom građana", navodi se u saopćenju iz SDP-a Zvornik.