BiH
0

SDP-ovi kandidati podržani u MZ Tarevci u Modriči

Klix.ba
Jučer je u sali Omladinskog doma pred oko stotinu prisutnih Opštinska organizacija SDP Modriča održala predizborni skup u MZ Tarevci.

Na skupu su predstavljeni kandidati za odbornike u SO Modriča, a prisutnima su se obratili kandidati Asmir Bungur, Amela Kuburić i Jasmina Borojević, Mustafa Mustajbegović i nosilac liste Mirsad Bahić. Na skupu je također prisustvao i predsjednik RO SDP Doboj Amir Zahirović.

Mustajbegović i Bahić su pričali o njihovim programskim ciljevima među kojima su najveću pažnju posvetili problemima ekonomskog razvoja i zapošljavanja.

Na skupu je prisutnima ukazano kazano da je veoma važno da izađu na izbore, a pogotovo povratnici u ovoj Općini. Povratnici su dosada uglavnom imali po jednog predstavnika, izuzev perioda 2000-2004 kada je "Lista za Modriču" imala pet odbornika i kada su povratnici ostvarili najveći dio svojih ciljeva.

Iz SDP Modriča podsjetili su da će se centralni predizborni skup za Modriču održati u subotu, 29. 9.2012 u 18h u Plavoj sali u Modriči. Skupu će pored kandidata prisustvovati i SDP-ovci Enes Suljkanović, Mirsad Đapo, Amir Zahirović i Svetozar Pudarić.