BiH
29

SBiH poziva građane TK da izađu na izbore i donesu promjene

FENA
Stranka za BiH poziva građane Tuzlanskog kantona da izađu na izbore i donesu promjene sebi i svojoj djeci jer je neizlazak na izbore glas onima protiv kojih ste zadnje četiri godine, saopćeno je iz Press centra Kantonalnog vijeća Stranke BiH Tuzlanskog kantona.
  • Crveno - zelena koalicija je iznevjerila i prevarila građane i bila je to po ocjenama svih najgora vlast od svih dosadašnjih. Oni vam sada dijele pakete koji su došli kao humanitarna pomoć, zastrašuju vas i vrše pritisak, obećavaju radna mjesta, ucjenjuju vas na poslu, prijete vam otkazima, lažu o novim radnim mjestima i koriste budžetska sredstva da kupe vaš glas - navodi se u saopćenju.

  • Stranka za BiH vas poziva da ih kaznite i da podržite naše kandidate jer smo pokazali da imamo stav jer smo jedini prepoznali prevaru crveno-zelene koalicije i borili se protiv njih. Stranka za BiH je bila odlučno s narodom i kad su vas lagali za pokretanje firmi i kad su manipulisali prosvjetnim radnicima i kad su smjenjivali preko 300 sposobnih kadrova i uvijjek smo imali stav, a vrijeme je pokazalo da smo ispravno govorili i radili i bili u pravu. Pozivamo građane da podrže one koji govore da se samo radom može napraviti bolje stanje, a da kazne ove koji su nama i našoj djeci uzeli četiri godine života i žele to i dalje - kažu iz Stranke za BiH.

Stranka za BiH ima kadrove koji mogu promijeniti ovo stanje i zato smo spremni da "odlučno, s narodom" promijenimo lošu vlast i dovedemo nove ljude, poručili su iz ove stranke.