BiH
10

SBiH je u Zenici osnažena i organizaciono i personalno

Klix.ba
Nastavljajući organizovanje predizbornih skupova u Mjesnim zajednicama općine Zenica, sinoć je Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Zenica organizovao predizborni skup u Mjesnoj zajednici Seoci.

Ovaj je skup privukao izuzetno veliku pažnju građana i pokazao da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu politička snaga kojoj građani vjeruju.

Nosilac liste SBiH za OV Zenica Nebojša Nikolić je istakao da je SBiH u Zenici osnažena i organizaciono i personalno i da će se to sigurno odraziti na bolje rezultate Lokalnih izbora.

Nikolić je izrazio uvjerenje da će se za SBiH opredijeliti veliki broj građana, jer ova politička stranka nudi Program rješavanja dugo prisutnih problema u Zenici i ima snage i sposobnosti da ga realizira. Bez rješavanja problema zaposlenosti, infrastrukture, zagađenosti zraka, bez proširivanja šumskog ekosistema, bez brige za proizvodnju zdrave hrane i kontrole njene zdravstvene ispravnosti, bez plana upravljanja otpadom u Zenici nije moguće napraviti iskorak.

Nakon što su se građanima predstavili i svi drugi kandidati SBiH za općinsko vijeće Zenica, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi nastavljeno je druženje članova OS SBiH sa građanima.

Zabavno-muzički program, besplatno mjerenje tlaka i šećera, i dijeljenje kartona za praćenje promjena bili su znak pažnje SBIH građanima Mjesne zajednice Seoci, saopćeno je iz Strane za BiH.