Podjela paketića FK Željezničar
0

FOTO / Sarajevski tamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Prednovogodišnja subota će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu biti puna zabavnih događaja, u kojima će uživati brojni posjetitelji Marketa i Sarajevsko pivo Holiday Puba, kao i mališani u dječijoj igraonici Argeta Junior Play House.

U Argeta Junior Play Houseu djeca su jučer učila o reciklaži, pravila eksperimente, te se igrala uz Wii, a danas ih u igraonici očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja. Sutra će od 12 do 13 sati djeca opet kuhati sa Trokom u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa, praviti ukusne kolačiće, i naravno, kasnije se njima počastiti. Od 13 do 14:30 djeca će se igrati sa omiljenom lutkom – Barbie, a od 14 do 16 sati će u okviru Dana Apoteka Sarajevo, koji će obilježiti cjelodnevne aktivnosti na Marketu, za djecu biti organizirana predavanja o higijeni te razne zanimljive igre.

Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici danas biti u dva termina, te razveseljavati sve mališane: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. A danas će na Happy :))) Stageu, sa početkom u 17 sati, ponovo nastupiti mladi i talentirani 13-godišnji DJ Mark, koji je jučer sve prisutne oduševio svojim muzičkim izborom.

FK Željezničar će danas, sa početkom u 11 sati, organizirati podjelu paketića za najmlađe navijače u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, a sa djecom će se družiti i plavi Djeda Mraz.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu sinoć je nastupio tamburaški ansambl Saraj Band, koji se pobrinuo za dobro raspoloženje u toplom i prepunom Pubu. Večeras će u okviru Dana Apoteka Sarajevo u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupiti omiljeni Sarajevski tamburaši, koji će sigurno još jednom oduševiti sve prisutne u Pubu, a njihov će nastup početi u 21 sat.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 08:30 i 11:00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10:00 i 16:00. Cijena karte u jednom smjeru je 7 KM, dok je cijena povratne karte 10 KM.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.