Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

FOTO / Sarajevski tamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Vikend je uspješno završen uz mnogo zabavnih aktivnosti na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, a Market će i dalje nuditi brojne sadržaje za posjetitelje i prvog radnog dana nove sedmice.
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Djeca u Argeta Junior Play Houseu su se jučer družila sa omiljenim medvjedićem Linom, a potom se zabavljali uz face painting, učenje engleskog jezika i Bajkovito ćoše. Sutra će Argeta Junior Play House raditi od 10 do 22 sata, a djeca će ponovo od 13 do 14 sati imati priliku da upoznaju novu profesiju, koju će im predstaviti Damir Frenjo, profesionalni spasavalac Gorske službe. Od 15 do 16 sati će crtati i bojiti Patka Juniora, a od 18 do 19 sati će im ponovo u Bajkovitom ćošetu Kemal Čebo čitati bajke braće Grimm. Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.
Samra Đozić (Foto: Dženat Dreković)
Samra Đozić (Foto: Dženat Dreković)
Jučer je na Happy :))) Stageu nastupila mlada muzička zvijezda Samra Đozić, koja je otpjevala izbor svjetskih i domaćih hitova i oduševila prisutnu publiku. Danas će se na Happy :))) Stageu u 17 sati djeca družiti sa maskotama.
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Na štandu FK Željezničar će danas u 15 sati biti izabran pobjednik u okviru nagradne igre organizirane u saradnji sa Centrotransom. Za nagradnu igru je trebalo poslati svoju fotografiju sa šalom "Mi smo Željini, Željo je naš", a danas će žiri sastavljen od predstavnika Centrotransa, direktora marketinga Željezničara Bulenda Biščevića, te prvotimca Muamera Svrake odabrati najbolju fotografiju, te prateće dobitnike. Nagrade su doček Nove godine u Rimu, doček Nove godine u Veneciji, te poklon bon u Fan shopu u iznosu od 100 KM. Na Željinom štandu će se također danas od 19 sati sa posjetiteljima družiti i mladi prvotimac Emrah Hasanhodžić.

Sinoć je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupio mladi i talentovani gitarista i vokalista Saša Ćirić, koji je za prisutnu publiku izveo svoj One Man Show. Večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, u okviru Badel 1862 noći, nastupiti Sarajevski tamburaši, koji će se svojim repertoarom definitivno pobrinuti za odličan provod.

Saša Ćirić One Man Show (Foto: Dženat Dreković)
Saša Ćirić One Man Show (Foto: Dženat Dreković)

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković