BiH
0

Sarajevo-X vas poziva na more

Klix.ba
Želite li provesti 1. maj na moru, družiti se sa prijateljima i upoznati nove? Sarajevo-X forumaši vas pozivaju na more. Saznajte više u nastavku.

Grupa naših najaktivnijih forumaša vas poziva da se pridružite zajedničkom odlasku u Neum. Ako vam je dosadilo loše vrijeme i smog provedite 1. maj na moru družeći se sa novim i starim prijateljima.

Turistička agencija "DUGA" omogućava takav jednodnevni izlet ukoliko naši forumaši skupe dovoljan broj ljudi. Sve dodatne informacije možete dobiti slanjem e-maila na [email protected]. Cijena karte će biti samo 20KM po osobi. Svi oni koji žele ići trebali bi se prijaviti najkasnije do srijede naveče, 30. aprila. Napominjemo da vam za put u Neum nije potreban pasoš.

Svi oni koji još uvijek žele na more za 1. maj, mogu se još tokom večeri (srijeda) javiti na tel. 061206156. Kontakt osoba je Vedrana.

Oni koji su potvrdili svoje rezervacije za jednodnevni izlet u Neum trebaju doći u četvrtak (1. maja) ujutro u 04:30 ispred zemaljskog muzeja u Sarajevu. Polazak je oko 05:00, a povratak po dogovoru.

Lijep provod vam želi Sarajevo-X Team.