BiH
0

Sarajevo-X portal jučer posjetilo više od 10.000 posjetilaca

Sarajevo-X
Prema posljednjim serverskih statistikama Sarajevo-X portal je jučer posjetilo više od 10.000 različitih posjetilaca, što zasigurno svjedoči činjenici da broj korisnika interneta u BiH konstantno raste.

Na povećanje broja posjetilaca našeg portala je također utjecalo i nedavno uvođenje novih servisa kao što su MediaBase, Oglasi i Blogger. MediaBase i Blogger su jedinstveni servisi u BiH.

Valja naglasiti da Blogger.ba ima odvojenu stastistiku te da taj prvi bh. blog alat dnevno posjeti oko 2000 posjetilaca. Pošto se iz dana u dan širi i bh blog zajednica, broj kako autora tako i čitalaca blogova konstantno raste.

Veliku zaslugu za veliku posjećenost Sarajevo-X portala zasigurno ima i naš forum koji je najpopularniji i najaktivniji forum na bh. internet prostoru.

Kao najposjećeniji i jedan od najstarijih portala u Bosni i Hercegovini Sarajevo-X.com postao je i vodeći domaći internet medij. Na portalu se svakodnevno mogu naći vijesti iz BiH, svijeta, muzike, filma, sporta, zabave te auto vijesti.

Sarajevo-X portal je nastao 2000. godine, a krajem 2005. godine obilježava pet godina svojeg postojanja.