BiH
0

Sarajevo: U sudaru dva BMW-a jedna osoba poginula

FENA
Jedna osoba je smrtno stradala u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati u subotu dogodila u Ulici Džemala Bijedića, u sarajevskoj općini Novi Grad.

Tokom vožnje u istom smjeru došlo do sudara automobila marke BMW bez reg. oznaka, kojim je upravljao vozač Z. E., rođen 1986. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, i BMW reg. broj 063-J-089, kojim je upravljao vozač V. A. rođen 1982. godine u Sjenici, u Srbiji, nastanjen u Sarajevu. Nakon udara vozilo BMW reg. broj 063-J-089, udarilo je u stablo s desne strane pored kolovoza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi od zadobivenih povreda u KC Koševo podlegao je V. A. Lakše tjelesne povrede zadobio je vozač Z. E., kome je ljekarska pomoć ukazana u KC Koševo nakon čega je otpušten kući.

Uviđaj saobraćajne nezgode na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajeva i službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Zbog navedene saobraćajne nezgode saobraćaj vozila u ulici Džemala Bijedića između brojeva 162 i 164 bio je obustavljen od nastanka saobraćajne nezgode do 20.30 sati kada je ponovo normaliziran.

Vezani članci