Stranka za BiH u Ključu
0

"Sačuvajte BiH, zaokružite SBiH"

Sarajevo-x.com
Općinska organizacija SBiH Ključ održala je predizborne skupove u mjesnim zajednicama Velagići i Sanica. Prisutnima su se obratili predsjednik KV SBIH USK i nosilac liste SBIH za Parlamentarnu skupštinu BiH dr. Sadik Bahtić, legendarni general Atif Dudaković, nosilac liste SBiH za Skupštinu USK-a Dika Bejdić, te kandidati za sve nivoe vlasti iz općine Ključ.

Kako je saopćeno iz ove stranke, general Dudaković kazao je da je pristupio SBiH prvenstveno zbog toga što je prepoznao čestitost i poštenje.

"Ovo je sudbonosan trenutak, i svi vi koji zaista volite ovu zemlju izađite 3. oktobra i zaokružite bolji život! Sačuvajte BiH, zaokružite SBiH! Ja sam odabrao SBIH, jer vjerujem da sa istinskim liderom kao što je dr. Haris Silajdžić bez sumnje nudi svjetliju budućnost svima nama", poručio je general Dudaković.

Predsjedik Kantonalnog vijeća Sadik Bahtić poručio je ovom prilikom da se SBIH nikada neće odvojiti od naroda.

"Bit će dio vas i slušat će vaše potrebe kako bi zajedno riješili sve probleme. Mi vas za razliku od drugih nećemo izdati", poručio je Bahtić. Dodao je i to da je njegova orijentacija jedinstvena i nedjeljiva BiH kao zemlja svih ljudi, te da je to u načelu misija dr. Silajdžića, koju ponosno slijedi.

Dika Bejdić se osvrnula se na sve one koji su iznevjerili građane.

"Imali su apsolutnu vlast ali su izdali narod", kazala je Bejdić i dodala da oni koji su građane doveli u ovakvu očajnu situciju definitivno zaslužuju najmanje političku penziju.