Predizborni skup NSRB
0

Sabina Selimović: Osigurati bolje uvjete građanima Prozora/Rame

Klix.ba
Članovi Narodne stranke Radom za boljitak na čelu sa Jerkom Ivankovićem Lijanovićem danas su stigli u Prozor/Ramu.

Predvođeni Sabinom Selimović, nositeljicom liste Narodne stranke Radom za boljitak za općinsko vijeće Prozor/Rama, kandidati Narodne stranke Radom za boljitak predstavili su se građanima Prozor/Rame.

‘’Plava revolucija Narodne stranke Radom za boljitak danas se predstavila građanima Prozor/Rame. Cilj Narodne stranke Radom za boljitak u općini Prozor/Rama je osigurati svim građanima bolje uvjete za život, naročito mladima kojima moramo osigurati radna mjesta kako bi ih zadržali na svojoj rodnoj grudi’’, izjavila je Sabina Selimović, nositeljica liste Narodne stranke Radom za boljitak za općinsko vijeće Prozor/Rama.

Kandidati Boljitaka su građane općine Prozor/Rama upoznali sa programskim načelima Narodne stranke Radom za boljitak, te kroz druženje predstavili svoje smjernice djelovanja u općinskom vijeću Prozor/Rame.

‘’Boljitak je Prozor/Rami ponudio mlade i kvalitetne kandidati koji će općini donijeti pozitivne promjene u smislu oživljavanja privrede i davanju većih poljoprivrednih poticaja iz općinskog proračuna za poljoprivredne proizvođače. Pozivamo sve birače općine Prozor/Rama da 07.10. izađu na izbore i podrže kandidate Narodne stranke Radom za boljitak za općinsko vijeće Prozor/Rama. Slušaj srce spasi Prozor/Rama’’ zaključila je Selimović.