Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
1

FOTO / Rukom proizvodi uljepšavaju svakodnevnicu

Klix.ba
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Rukom, osmi štand desno od ulaza na Market kod vrtuljka i Riesenrada. Kreativni tim Rukom na drugom izdanju Marketa još jednom predstavlja svoje “rukomtvorine”: dizajnirane sitnice i veće stvari, te asesoare koji uljepšavaju svakodnevnicu: naušnice, marame, bedževe, prstenje, broševe, nesesere, torbice za mobilne telefone, posebno printane torbe, i još mnogo toga za vas i vaš dom.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Rukom proizvodi i dekorativne stikere za zid, novi i ultimativni trend u uređenju prostora, koji se lako nanose i bez problema uklanjaju sa zida. Stvaraju i proizvode koji doprinose unapređenju turističke ponude Sarajeva, kao što je karakteristična panorama Sarajeva, a tu su i slike, šolje, torbe, fotografije i razglednice pod nazivom Sarajevo Stories. Rukom je ove godine okitio i centralnu jelku na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu prekrasnim ukrasima zimskih motiva.
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.