BiH
0

RSG napravio odličan dernek u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
(Foto: Vanja Ćerimagić)
Sinoć je u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu održana RSG noć, na kojoj su nastupili Berin Buturović & Band, te Lana Hamza & Band. Prisutni, među kojima i brojne ugledne javne ličnosti, uživali su u druženju sa ekipom najbolje radiostanice u BiH sve do iza ponoći, u odličnoj atmosferi i uz pratnju fenomenalnih muzičkih hitova.

Souvenir Shop Marketa svakodnevno posjetiteljima nudi najraznovrsniju ponudu suvenira - broševa, naušnica, šolja, čaša, majica, privjesaka, magneta, pepeljara... Tu su i marame, ogledala, nakit, slike, dok posebnu ponudu predstavljaju rakije. U Souvenir Shopu se, također, mogu kupiti i paketići za djecu, koje potom Djeda Mraz, koji svakodnevno od 16 do 20 sati boravi u svojoj Coca-Cola kućici, može uručiti djeci uz fotografiranje.

Svakog dana od 10 do 22 sata, djeca od 4 do 12 godina mogu se zabavljati u Dječijem paviljonu uz puzzle, bojice, plastelin, igricu ASA Super vozač i PrvoKLASni Wii turnir u tenisu te učenje engleskog jezika i karaoke.

Večeras, u srijedu 28. decembra, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu bit će održana večer romske muzike, sa početkom u 20 sati.