Ognjen Tadić
0

"Republika Srpska po modelu ekonomski jake države"

SRNA
Ognjen Tadić
Ognjen Tadić
Kandidat Koalicije "Zajedno za Srpsku" za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je sinoć u Nevesinju da RS mora biti izgrađena po modelu slobodne demokratske, socijalno odgovorne i ekonomski jake države u kojoj će ljudi moći da žive od svog rada.

On je na predizbornoj tribini u Sportskoj dvorani "Nevesinjka" naglasio da stanovnici Hercegovine moraju dobiti više prihoda od prodaje električne energije, značajnije podsticaje u poljoprivredi i suštinska ulaganja u infrastrukturu, koja bi podstakla brži privredni razvoj.

Predsjednik Srpske demokratske stranke i nosilac liste za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Mladen Bosić izjavio je da ova stranka građanima nudi precizno definisan program, a da su među prioritetima borba protiv kriminala i korupcije, obrazovanje i boračke kategorije.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice šest Vukota Govedarica izrazio je uvjerenje u pobjedu Koalicije "Zajedno za Srpsku" na oktobarskim izborima, te istakao da će koalicija, ukoliko dobije povjerenje birača, donijeti set antikorupcionih zakona i utvrditi porijeklo imovine političara na vlasti.