BiH
18

Prezentacija AIESEC praksi u inostranstvu

Klix.ba
Na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci održana je prezentacija studentske organizacije AIESEC, na kojoj su banjalučki studenti imali priliku da se upoznaju sa radom ove organizacije i praksama u inostranstvu koje nudi.

"Veoma smo zadovoljni brojem posjetilaca, kojih je na kraju bilo više od 100", izjavila je Ljiljana Šipragić, potpredsjednica za odlazne prakse u Banjoj Luci. "Banjalučki studenti su pokazali veliko interesovanje za naš program, što nas veoma raduje jer su prepoznali naš rad i kvalitet."

AIESEC je najveća studentska organizacija na svijetu, prisutna u 113 država, a njen program praksi je dostupan svim studentima i diplomcima koji su akademsko zvanje s tekli prije manje od dvije godine.

Nudi dvije vrste prakse: razvojne, koje su volonterske uz obezbijeđenu hranu i smještaj, i stručne prakse, kod kojih praktikant prima platu za svoj rad.

"Ovim putem bih još jednom pozvala sve studente da nam se slobodno jave i informišu o svemu što ih zanima. Mogu nas kontaktirati na e-mail [email protected] ili na Facebook stranici AIESEC Banja Luka.