BiH
0

Pokrenut bh. internet oglasnik Market.ba

Sarajevo-x.com
Jučer je pokrenut bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba koji se nalazi na adresi <a target="_blank" href="http://www.market.ba">www.market.ba</a>. Market je nastao kao poboljšana verzija Sarajevo-x Oglasa, čime naši oglasi dobivaju svoju zasebnu domenu, novi izgled i druga poboljšanja.

Market predstavlja jedinstven internet oglasnik u Bosni i Hercegovini na kojem se trenutno nalazi oko 3.500 oglasa. Oglasi su podijeljeni u osam glavnih kategorija (auto, nekretnine, posao, računari, tehnika, literatura, multimedia i razno).

Objavljivanje oglasa je besplatno. Da biste objavili vaš oglas sve što trebate uraditi jeste registrovati se.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Neke od glavnih karakteristika Marketa u odnosu na dosadašnje Sarajevo-x Oglase su pojednostavljena kategorizacija, lakši pregled i bolja pretraga oglasa. Također, svaki oglas možete spremiti u vašu rubriku "Spremljeni oglasi", čime pravite svoju listu oglasa. Sada možete i uploadati do tri slike za svaki oglas.

Ukoliko ste do sada vaše oglase objavljivali na Sarajevo-x Oglasima, bitno je istaći da su isti oglasi "premješteni" na Market, kao i vaši korisnički podaci.

Posjetite www.market.ba.