BiH
0

Počinje prodaja GRAS-ovih kupona za penzionere

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Prodaja kupona za javni gradski prijevoz za penzionere Kantona Sarajevo čija je visina penzije iznad 311 KM počet će u četvrtak 7. novembra.

Penzioneri će se moći odlučiti za kupovinu jednomjesečnog ili dvomjesečnog kupona, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću KJKP GRAS.

Kuponi za javni gradski prijevoz penzionera za mjesec oktobar važit će do 14. novembra.

U subotu, 9. novembra dežurna prodajna mjesta GRAS-a: Ćumurija, Latinska Ćuprija, Otoka, Dobrinja, Vogošća, Hadžići i Ilidža radit će od 08.00 - 13.30 sati.

Prilikom kupovine kupona, penzioneri su obavezni donijeti: penzionersku iskaznicu, orginal i kopiju čeka od penzije za august 2013. godine (odnosi se na sve penzionere bez obzira iz kojeg fonda ostvaruju penziju) i ličnu kartu na uvid.

Period važenja besplatnih kupona za javni gradski prijevoz penzionera sa visinom penzije do 311 KM na kojima je naznačen period važenja januar - mart 2012. godine, produžen je do 31. decembra.

Penzioneri koji nisu preuzeli navedeni besplatni kupon za javni gradski prijevoz, prilikom njegovog preuzimanja, dužni su donijeti ček od penzije za august.