Uskoro škola klizanja
0

Počelo postavljanje ledene plohe ispred BBI Centra

Sarajevo-x.com
U subotu su počeli radovi na postavljanju ledene plohe u centru Sarajeva, ispred BBI Centra. Marketing agencija B40 i BBI Centar sa partnerima i sponzorima pružit će svim posjetiocima jedinstvenu priliku da uživaju u zimskim radostima već od 1. decembra 2011. pa do sredine februara naredne godine.

Beko BBIce – ledeno igralište bit će od decembra do februara otvoreno od 09:00 do 23:00 sata. Detaljan raspored bit će objavljen na www.klizaliste.ba.

Za sve zainteresovane koji žele naučiti klizati organizovana je Beko BBIce škola klizanja koja će se održavati u jutarnjim i popodnevnim satima. Petodnevni kurs koji će koštati 50 KM uključuje: pet časova klizanja, najam klizaljki, osiguranje polaznika, potrebne rekvizite, trenere sa dugogodišnjim iskustvom (10-15 polaznika po treneru), diplomu o završenoj školi klizanja i poklone sponzora. Prijave za prvi ciklus (05.12. – 09.12.) su već u toku.

Zaslužni za realizaciju ovog iznimno kompleksnog projekata, uz BBI Centar i Marketing agenciju B40, su brojni sponzori, a jedan od medijskih pokrovitelja je i portal Sarajevo-x.com.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se putem telefona 033 203 846, e-maila [email protected], ili posjetite web stranicu www.klizaliste.ba.