Tuzla
0

Pejić zadovoljan akcijom "100 stipendija za 100 đaka"

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Predsjednik tuzlanskoga Općinskoga odbora HDZ-a BiH Rado Pejić izrazio je zadovoiljstvo uspjehom akcije "100 stipendija za 100 đaka".

Ova akcija pokazala je da se u predizborne kampanje ne mora ulaziti samo s oblijepljenim plakatima u gradu već da ona može imati i humani karakter i da se taj novac uvijek može uložiti i dati onima kojima je zaista potreban.

"Ova je akcija dobar pokazatelj kako svi razumiju i žele pomoći kada su ovakvi vidovi pomoći u pitanju. Djeci i njihovim roditeljima taj novac će svakako dobro doći, a ja sam zadovoljan što su razumjevanje za akciju pokazali i gospodarstvenici, simpatizeri i članovi HDZ-a BiH", istaknuo je Pejić.

Akcijom je obuhvaćeno 72 djece koji su dobili po 100 maraka i još nekoliko simboličnih darova, a pokroviteljica je akcije predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto.

"Mi nećemo stati na ovome. Cilj nam je da osnujemo fondaciju u kojoj će se prikupljati novac koji će biti namijenjen djeci slabijeg imovinskog stanja. Želimo njihove prve školske dane učiniti što ljepšima i radosnijima", kazao je Pejić.