BiH
0

Otvorena druga OVS Industry robna kuća u BiH

Sarajevo-x.com
OVS Industry (Oviesse), vodeći italijanski modni brend, otvorio je drugi prodajni objekat u Bosni i Hercegovini unutar trgovačkog centra Intershop u Kolodvorskoj 12 u Sarajevu. Vrpcu su presjekli gospođa Marina Milinčić, generalna direktorica Oviesse BiH i Fabio Pampani, generalni direktor Oviesse Italija.

Nakon uspješnog otvaranja u Banja Luci u maju 2007., još jednom je Oviesse odabrao Interactiv d.o.o. kao ekskluzivnog partnera u otvaranju novog prodajnog objekta u Bosni i Hercegovine.

Unutar ogromnog i jedinstveno dizajniranog prostora, Oviesse nudi talijansku modu visoke kvalitete i nadmoćan osjećaj iskustva kupovine. Boje i prirodni materijali koje su ekskluzivno osmislili timovi Oviessevih dizajnera, čine ambijent adekvatnim za predstavljanje kolekcija koje spajaju talijanske i svjetske modne trendove.

Oviesse nudi kupcima kolekcije koje se obnavljaju svake dvije sedmice i koje se izrađuju po strogim pravilima društvene odgovornosti.

Ovo novo prodajno mjesto je dio plana širenja u okviru kojeg je već otvoreno 17 prodajnih mjesta u protekloj godini, a planira se otvaranje još oko 20 prodajnih mjesta u Istočnoj Evropi i Bliskom istoku do kraja ove godine.