BiH
18

Otkazana nastava u većini osnovnih i srednjih škola Kantona 10

FENA
Zbog snježne vijavice osnažena burom, danas je na području tomislavgradske općine u svim osnovnim i srednjim školama otkazana redovna nastava.

Bolja situacija nije ni u ostalim općinama Kantona 10 gdje je, također, zbog snježnog nevremena otkazana nastava u većini škola, dok je u prijepodnevnim smjenama u školama na području Livnu odrađena do 12 sati, a poslijepodnevne smjene su otkazane.

Tomislavgradska služba održavanja je priopćila da je otežano kretanje na svim pravcima zbog snježnih nanosa te da su putni pravci iz Roškog Polja te Crvenica prema Mesihovini trenutno blokirani i da se njima nije preporučljivo kretati.

Ništa bolje nije ni na kantonalnim i magistralnim prometnicama na području ovog kantona, gdje je, također, otežano kretanje i nije preporučljivo bez puke potrebe kretati se istima, rečeno je iz Livno - putova i Cesta Mostar, koji održavaju navedene prometnice.

Iz MUP-a također su priopćili kako je za sva teretna vozila do daljnjeg zabranjen promet na prostoru koji oni pokrivaju.