BiH
0

Osvojite besplatne članarine za British Council biblioteku

Sarajevo-X
U okviru projekta Summer with UK beats, British Council i Kontra poklanjaju Sarajevo-X posjetiteljima osam besplatnih članarina za British Council biblioteku u Sarajevu u kojoj možete posuditi knjige, filmove i časopise iz Velike Britanije, te koristiti internet i spremati ispite.

Preko 6000 knjiga, audio CD-ova i DVD/VHS filmova, preko 20 redovnih izdanja časopisa, i internet pristup vas očekuje u ugodnom prostoru British Council Information centra u Ljubljanskoj 9 u Sarajevu.

British Council Information centar u Sarajevu
Posebna pogodnost je za studente zbog koji polažu ispit iz engleskog jezika, jer biblioteka sadrži dosta knjiga i gotovih testova za spremanje ispita. Pregled sadržaja biblioteke je moguće uraditi i online.

Nagradno pitanje glasi: Koje je radno vrijeme BC Information centra u Sarajevu? (pronađi na: www.britishcouncil.ba)

Da bi ste osvojili besplatnu člansku kartu sve što trebate uraditi je odgovor na nagradno pitanje poslati na email [email protected].

Osam sretnih posjetilaca će biti nagrađeno sa jednogodišnjom članarinom za British Council biblioteku (vrijednost jednogodišnje članarine je 50EUR). Nagradna igra traje 7 dana. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na Sarajevo-X portalu. Sretno!